Okcategoryrad

Tio grymma signaler om att hon har slutat älska dig

Stövlarna är täta, tomaterna vissnade …

”Igår såg jag in i mina ögon, men nu ser det åt sidan”, beskrev Anna Akhmatova bittert känslorna hos en kvinna som hade upphört att älska. Men män är inte heller immuna från en sådan möjlighet. ”Jag var söt – jag blev hatsk,” skrattar det ryska ordspråket. Om du inte vill känna dig som en resväska utan handtag, vilket är svårt för din älskade att bära, men det är synd att lämna, fånga och läsa skyltarna noggrannare, vilket omedelbart ger ut kylning från flickans sida.

Hon ser dig inte i ögonen

Detta var vad Anna Andreevna varnade oss för – när känslor blommar våldsamt kan älskare inte få nog av varandra. Inser du plötsligt att du hela tiden får ögonen på henne och att den glider bort? Ack, när en kvinna undviker att titta på en mans ansikte under en konversation, betyder det att hon snart kommer att börja undvika honom..

Hon blir plötsligt mycket upptagen

Senast korresponderade du på webben hela natten, hon hoppade över familjemiddagar och föreläsningar på institutet för att träffa dig. Nu visade det sig att hon har många brådskande frågor och viktiga möten, och på grund av din passionerade nattliga korrespondens har hon kronisk sömnbrist och cirklar under ögonen. Det är enkelt. Du förlorar ditt tidigare värde och börjar störa henne.

Hon vill inte röra

När människor dras till varandra kan detta inte förväxlas med någonting: hela tiden du vill röra, snuggla upp till objektet av din kärlek. Det är därför älskare håller händer och kramar offentligt hela tiden. Att undvika kroppskontakt är ett tydligt tecken på likgiltighet.

Hon undviker sex

Bittera skämt om en hustrus ständiga huvudvärk uppfinns av män med en lång erfarenhet av familjelivet. Om du märker att den en gång kärleksfulla älsklingen upprätthålls upprepade gånger från intimitet är detta ett tecken på att du snart kommer att ändra din status på det sociala nätverket till ”gratis” eller ”i aktiv sökning”.

Hon kritiserar

Ibland offentligt. Och ibland mycket ont. Det är inte för ingenting som folket säger: ”Han är inte bra för gott, men bra för gott.” Kära är förlåtna för misstag, brister och dåliga vanor. Men så snart dina känslor svalnar, ditt hår är dumt och dina skämt inte är roliga, du föredrar tråkiga och dumma filmer och röken från dina cigaretter blir helt outhärdlig.

Du grälar ofta

Du agerar fortfarande som om du är ett par, och hon tar mentalt bort ditt telefonnummer från hennes minne – det vill säga att du är missnöjd och lever i olika verkligheter. Därför är du förvånad över varför den en gång fogliga och leende flickan plötsligt blev krånglig och smålig. Du irriterar henne. Därför gräl och konflikter ur det blå. Hur som helst verkar det för dig på en nivå.

Hon är inte svartsjuk

Tidigare skulle jag ha ordnat en hel scen, åtminstone för beställning, men nu kan du ta hand om vackra tjejer på gatan så mycket du vill, hon märker inte ens det.

Flera kontroller i form av riggade samtal från klasskamrater eller kvinnliga bekanta bekräftade att hon inte bryr sig om att du kan kommunicera eller flirta med andra kvinnor. Du är inte längre en värdefull trofé för henne om hon är redo att ge efter för andra jägare..

Förlorad romantik

Om hon innan hon försökte framträda inför dig i all sin prakt – med smink, stylat hår och i en flirtig outfit, gömde hon nu ”betet”. När du går till henne ser du henne inte i snygga pyjamas utan i stickade joggingbyxor med förlängda knän. Hon gör en rörig hembulle på huvudet, borstar tänderna och polerar naglarna i din närvaro, vilket inte har sett tidigare. Det är enkelt. Hon bryr sig inte om dig. Som en potentiell partner är du inte längre värdefull för henne..

Hon är likgiltig för gåvor

”En gåva är inte trevlig för oss när den som gav den faller av kärlek”, sa William Shakespeare genom Ophelias läppar. Du kan lägga till: om du har fallit ur kärlek med den som gav den, ger inte presenten honom glädje.

Om du såg att hon inte längre bär klockan du donerade, eller skjutit ut den nallebjörn du fick ur sikte, klagar du inte över hennes oförmåga att uppskatta saker – hon vill omedvetet ta bort dig från hennes syn.

Hon har hemligheter

Otrevligt vikta med din ankomstkorrespondens på sociala nätverk är det inte klart var den dyra parfym uppträdde, hennes planerade helgresa ”med en vän du inte känner”.

Ärligt talat: du måste vara väldigt tjockhudad för att inte förstå det uppenbara – du är inte längre hjälten i hennes roman. Och det är upp till dig att försöka återvända kärleken eller komma överens med upplösningen och försvinna ”från radaren”.

Relaterade material

 • Obscent kärlek: den sanna historien om Cord och Matilda
 • Hur man beräknar en dålig älskare hos en man efter födelsedatum
 • Kärlek eller PR? Aljay och Nastya Ivleeva drev rykten om romanen
 • avsked
 • grälar
 • kvinnlig psykologi
 • förhållandet mellan man och kvinna
 • hur man kommer över ett uppbrott

Kommentarer

 • om projektet
 • Kontakter
 • Reklam
 • Mediakit
 • Villkor
 • Villkor för att hålla tävlingar

”Onlinepublikation” Woman’sDay.ru (VumansDay.ru) ”Massmedieregistreringsbevis EL nr FS77-67790, utfärdat av Federal Service for Supervision of Communications, Information Technology and Mass Media (Roskomnadzor) 13 december 2016 16+.

Grundare: Limited Liability Company ”Hirst Shkulev Publishing”

Chefredaktör: Dudina Victoria Zhorzhevna

Upphovsrätt (c) Hirst Shkulev Publishing LLC, 2020.

All reproduktion av webbplatsmaterial utan förlagets tillstånd är förbjuden..

Kontaktinformation för myndigheter (inklusive för Roskomnadzor):