Okcategoryrad

Ditt eget utseende: ”Vänner, träffa mig, det här är min älskarinna!”

Känner du till situationen när din vän inte tar med sin fru till företaget utan hans älskarinna? Inte en trevlig situation, särskilt om du har goda relationer med hans fru.

I den här situationen var det inte själva äktenskapsbrottet som slog mig, för det är allas personliga val. potensmedel på nätet. Det var inte klart för mig varför en person plötsligt bestämde att vänner som standard skulle bli omedvetna medbrottslingar i hans grymheter. Det visar sig att han nu inte bara lurar sin fru utan vi alla.

Så hur man beter sig om din vän bestämde sig för att presentera dig för sin älskarinna? Efter att ha funderat väl utarbetade jag tre huvudregler för beteende i en sådan situation, som fungerade perfekt.

1. Lär inte din vän hur man ska leva

Vi accepterar våra vänner som de är. Det är ingen mening att fördöma, predika eller försöka vägleda dig på rätt väg. En vuxen har redan bildat livssyn, principer och regler för uppförande. Vi vet alla hur man gör det rätt, men alla väljer sin egen väg. Om en person anser att det är acceptabelt att ändra, är detta helt hans rätt. Du bör inte störa det personliga livet, inte ens för en nära och kära.

Om du inte accepterar en sådan beteendemodell, om du anser det vara ovärdigt, om du är frustrerad så att du inte kan hålla känslor för dig själv, bör du nog fundera på att avsluta din vänskap..

2. Ange dina gränser

Var ärlig mot dina vänner. Att tysta tyst och hamstra din missnöje är inte det bästa alternativet om personen är dig kär. Därför är det bästa alternativet i en obegriplig situation direkt konversation. Genom att presentera dig för sin älskarinna var din vän respektlös och pinsam, särskilt om du har goda förhållanden med sin fru. Det här är vad du bör prata om..

Vi har alla våra egna gränser för vad som är tillåtet att kommunicera med andra, vare sig det är en älskad, en vän eller bara en förbipasserande. Om någon bryter mot dessa gränser är det i ditt intresse att försvara dina rättigheter. Berätta bara för din vän att du är obekväm med hans älskarinna. Om en vän respekterar dig kommer de att lyssna på begäran..

3. Stör inte främlingar

Det handlar om älskarinnan själv. Hon är faktiskt en helt outsider för dig. Du vet ingenting om det, så alla dina slutsatser kommer att vara partiska och baseras endast på spekulationer och antaganden. Framför dig är hon inte skyldig till någonting och är inte skyldig dig något. Därför är det inte nödvändigt för henne att uttrycka något, förklara eller ännu mer försöka skämma.

Ingen säger att du ska acceptera en väns älskarinna som din egen, men ingen avbröt artigheten. Uttrycka alla dina påståenden i ett personligt samtal till den skyldige i en obehaglig situation, och när du hanterar hans passion, följ reglerna för god form.

I en idealisk värld är människor lojala mot sin själsfrände. Tja, om de plötsligt förändras, skäms de för sina handlingar och lägger inte ut sina ”segrar” för allmänheten. I verkligheten är allt lite annorlunda. Det är viktigt att komma ihåg att självkänsla, takt och sunt förnuft är ett recept som hjälper dig att hitta en väg ut ur nästan alla situationer..

Vår relationsexpert råder dig att inte låta saker ta sin kurs och ta saken i egna händer..

Olga Krainova – författare, TV-presentatör, grundare av skolan för kvinnlig visdom ”Good Wife”.

I vår tid av tillåtelse är det lätt att befinna sig i en liknande situation med bekantskap med en älskarinna. Den första reaktionen kan faktiskt vara att avvisa den nya flickan och visa sin missnöje för en vän. Naturligtvis har varje person rätt att bestämma vad man ska göra, och vi måste respektera valet av en vän, men har vi inte goda relationer med hans fru??

Och om det finns manlig solidaritet, är det då inte värt att visa kvinnlig solidaritet i denna fråga? Om alla den lurade fruens vänner gjorde det klart för älskarinnan att hon bara är en annan flickvän som snart kommer att bytas ut, och frunen kommer att stanna länge, skulle det kanske hjälpa frunen i kampen om familjen. När allt kommer omkring, skulle vi själva vilja befinna oss i en situation där våra vänner gömmer sin mans älskarinna och också accepterar henne med all hjärtlighet? Nej, vi skulle anse att vi inte bara förråddes av vår man utan också av många vänner. Och detta är redan mycket svårare att acceptera och uppleva. I slutändan, för att göra det klart för älskarinnan att hon inte är i domstolen, kan du mycket subtilt utan att leda till en konflikt. Det är till exempel väldigt vänligt och med ett stort leende att säga att flickan är den exakta typen av den otrogna mans missbruk och att de tidigare hade samma hår, ögon och till och med frisyr. Även om det inte fanns andra skadar inte ett litet trick.

Och du kan också nämna din fru vid namn flera gånger och säga hur snyggare hon har nyligen. Eller för att påminna dig om vilken lyxig ring hennes legala make gav henne till nyåret. Det är en sak att träffa en man som har någon form av hypotetisk fru, och en annan sak när man börjar förstå att en fru är mer än ett verkligt objekt, att hon har goda vänner, att hon ser bra ut och får gåvor från sin älskade man. I det här fallet kommer någon kvinna att tänka: leder inte en man mig i näsan och vem jag egentligen är för honom? Och kanske det här kommer att räcka för att stärka förhållandet mellan man och hustru och kasta älskarinnan ur familjen..