Okcategoryrad

6 tekniker för en man att börja tänka på dig

Har en passionerad romantik, knappt börjat, pausat? Eller behandlar mannen i dina drömmar dig i bästa fall som ”hans pojkvän” och märker i värsta fall inte alls? Förtvivla inte, det finns ett sätt att fixa allt. Expert delar tekniker som får honom att tänka bara på dig.

Irina Maslova

Psykologi

Psykolog, hypnoterapeut, kvinnlig tränare

Psykologer har utvecklat flera beteendelinjer som väcker positiva känslor hos samtalspartnern, särskilt om det är en man. Tänk på: inte bara kommer partnerns attityd gentemot dig att förändras, utan du kommer också att bli mer uppriktig, öppen och sensuell. Försök att använda var och en av teknikerna i tur och ordning och se hur ditt inre tillstånd och andras attityd förändras.

Mentala stroke

När du kommunicerar med människor, till och med i telefon, kan du föreställa dig att du enkelt strök samtalspartnern på huvudet, axlarna och håller i handen. Experimentera vilka av alternativen som passar dig bäst och vilka som ger störst effekt.

Talande blick

Var uppmärksam på var du tittar under en konversation. Om du vill behaga en man, titta på nässpetsen eller läpparna. Detta är ett intimt område, män är mycket känsliga för sådana åsikter. De slappnar snabbt av, börjar le och är redo att chatta. Men att titta strikt i ögonen eller, ännu värre, mellan ögonbrynen är en förbjuden teknik. Det signalerar en attack eller ett allvarligt försvar.

Anbud överklagar

När de två första punkterna har avslappnat din man kan du börja med tungt artilleri. Säg till dig själv: ”Min du är bra”, ”Du är så cool”, ”Jag är glad att jag har dig.” Dessa fraser är så genomsyrade av kärlek att även om du säger dem till dig själv blir samtalspartnern mycket varm och bekväm. Kommer du ihåg vad som händer med krukväxter när du vattnar dem och säger söta ord till dem? Människor reagerar på samma sätt mot värme och tillgivenhet..

Tre detaljer

Som du redan har förstått är kärnan i tekniken att du upprepar alla åtgärder tre gånger. Jag tittade in i mina ögon, tittade bort, upprepa tre gånger. Kom och rör vid hans axel, sedan om och om igen. Faktum är att män tänker mycket och det är inte så lätt för dem att byta som vi gör. Och kvinnor uppfattar ofta detta som brist på kärlek. Taktil kontakt hjälper dem snabbt att justera och börja reagera korrekt på dig..

Ord av makt

Med ett ord kan du fixa en dålig dag och förstöra bra sex. Så tänk på hur du vänder dig till din nära och kära. Vill du att en man verkligen bryr sig om dig? Ersätt diminutiva smeknamn med starka. Låt honom känna ansvar för ditt liv med honom. Han kom hem med matvarorna, och du sa till honom från dörren: ”Gruvarbetaren kom! Husets herre! ” Var smartare och mer uppfinningsrik. Om en man, som har kommit hem, omedelbart går till sitt skrivbord eller störtar sig i dataspel, bli inte arg. Ge honom tid att komma till sig själv, och vid den här tiden gå till köket, värm ett par matskedar olivolja i en stekpanna, pressa ut en vitlök och lägg till kryddor. En arom kommer att gå igenom huset som din älskade definitivt kommer att uppmärksamma det. Gå in i rummet, viska i örat: ”Jag är i köket” och lämna omedelbart rummet. Denna teknik har testats av tusentals kvinnor och den fungerar..

Ge mig en anledning att skryta

Alla älskar att prata om sina nära och kära. Ge din partner den möjligheten. Fråga till exempel vid middagen hur han lärde sig cykla eller vad han gillade bäst att göra som barn. Män gillar att prata om deras bedrifter, vi frågar bara inte om det och därför vet vi ingenting om dem..

Alla dessa tekniker fungerar inte bara med män utan också i relationer med barn och föräldrar..