Okcategoryrad

Trick som ingen framgångsrik man kan motstå

Vi berättar hur du kan prata med den utvalda på kroppsspråk som gör honom galen.

Visste du att 70% av informationen människor inte får från muntligt tal utan från gester, hållningar, beröring? Ibland kan några enkla rörelser, som en snabb blick, en huvudvridning eller till och med ett något upphöjt ögonbryn, säga mer än långa samtal och förklaringar. Med hjälp av kroppsspråk kan du enkelt bestämma en framgångsrik mans verkliga attityd, förstå hans avsikter och förutsäga den framtida utvecklingen av relationen. Är det möjligt att förklara för honom med gester vad du vill ha av honom? Att med en blick berätta en hel historia som kommer att vända huvudet och få honom att förstå: är hon min enda? Ja, det är möjligt, och idag kommer vår expert att dela hemligheterna med icke-verbal kommunikation med framgångsrika män.

Julia Lanske

Världens dejtingscoach # 1, iDateAwards 2019

Certifierad matchmaker, kärlekscoach, innovativ expert på att bygga relationer med framgångsrika män, kompetent psykolog

På sex år av mitt produktiva arbete har mer än 250 par och äktenskap skapats. Männens status för mina studenter är medel- / toppledningen, företagsägare, diplomater, aristokrater och till och med miljonärer. Jag är säker: varje kvinna förtjänar ett bättre liv bredvid sin älskade, framgångsrika man. Med mitt råd kan du intressera den mest värdiga personen och gifta dig med honom. Nu om kroppsspråk. Vad behöver du göra för att se ut som en gudinna i hans ögon? Låt oss ta reda på det!

Att bli av med interna klämmor

Även den vackraste och mest attraktiva kvinnan kommer att se ut som en grå mus i mäns ögon om hon inte lär sig att öppna sig. Var uppmärksam på representanterna för kattfamiljen: de är aldrig klämda och sneda. Tvärtom sträcker en katt som solar sig i solen alltid de mjuka dynorna på sina tassar framåt och visar att hon är nöjd med kroppen. Var som katter – steg mjukt, uttryck öppenhet och förtroende för dina ögon. Demonstrera flytande och nåd till andra, visar du icke-verbalt: Jag vet vad jag vill.

”Jag förtjänar det bästa. Jag går framåt – enkelt och säkert ”.

När du interagerar med en framgångsrik man, undvik stängda armar, spänningar i knän och fötter. Visa honom att din kommunikation är trevlig för dig, du är måttligt avslappnad, du är intresserad av honom. Glöm inte att övervaka axlarnas position: om du är intresserad av en man ska du inte slöja och nypa. Räta ut axlarna, sträck ut nacken medan du är uppmärksam på hur naturlig din ställning ser ut. När du har tagit bort klämmorna och uppnått naturlig nåd märker du inte själv hur du vrider huvudet. Tack vare de räta axlarna kommer bröstet att stiga och bli mer märkbart, och det är precis magneten som lockar män.

Aristokrati uppskattas alltid

Tänk på kvinnorna på 1800-talet: deras kläder inkluderade inte öppna ben, axlar och andra kroppsdelar som var attraktiva för män. Ändå skrev de poesi, dedikerade sonetter och kämpade för dem i dueller. Saken är att dessa kvinnor visste hur de skulle se ut oåtkomliga och lockande samtidigt. Om du vill förbli ett mysterium för en man, var uppmärksam på:

Vapen

Det är inte för ingenting som fans var populära på 1800-talet. Denna eleganta toalettstycke räddade inte bara från värmen, utan hjälpte också till att visa händernas plasticitet. När hon öppnade och stängde fläkten, svängde den lätt, böjde kvinnan händerna smidigt och tvingade männen att koncentrera sig på henne och bara på henne. Jag pratade om händernas magi och hur man skickligt kan styra dem i videon ”Sensual Hands”. Se till att titta på den för att lära dig hur du kan visa upp skönheten i händer utan en fläkt. Räck till exempel graciöst en krullning, som om du råkar falla i ansiktet, borsta bort en osynlig dammfläck från axeln, raka av misstag selen på din klänning … Du kommer att se att sådana oskyldiga, söta gester inte går obemärkt förbi.

Haka

Det är viktigt att övervaka hakans position när man talar. Han ska inte kastas tillbaka på ett fritt sätt och också luta för mycket framåt eller åt sidan och därigenom visa tristess och frigörelse. Den ideala hakpositionen är något upphöjd men inte för hög. Så du kommer att visa för samtalspartnern din aristokrati och ditt lätta intresse. Min Half Finger-teknik hjälper dig att lära dig att hålla hakan korrekt. Med sin hjälp kommer det att visa sig för att bestämma rätt höjd för att höja hakan. Du ska inte arrogant lyfta huvudet eller titta på golvet – detta stöter bort män. Medan du tränar tekniken, se framåt och placera spetsen på pekfingret under underläppen. ”Halvfinger” är höjden på ”stativet” där du behöver lyfta huvudet och hakan. Denna höjd blir vårt gyllene medelvärde.

Axlar

Det är viktigt att se till att dina axlar inte ser slumriga ut. Sådana ställningar gör en ung, vacker kvinna till en gammal kvinna, klok med erfarenhet från år. En sådan man kommer inte ens be om ett andra datum, än mindre att gifta sig. När du kommunicerar med en man, se till att dina axlar är räta, men inte spända. Detta får dig att se estetiskt tilltalande och inte alltför formell, vilket är viktigt för enkel kommunikation. Faktum är att kvinnors axlar är naturligt sluttande. När de är i ett avslappnat tillstånd verkar det som om vattendroppar lätt kan rinna nerför dem. Tvärtom är mäns axlar starkare och mer maskulina. Men om du inte blir av med den inre klämman, kommer de kvinnliga axlarna att verka mer maskulina, som den pose där hon sitter..

”Rakade axlar utan klämning gör din hållning mer feminin och ger dig självförtroende.”.

Nacke

Svanhals är ett tecken på aristokrati och nåd. Naturligtvis bör du inte rusa från en extrem till en annan och dra upp nacken med all din kraft. Det ser minst sagt konstigt ut. På ett datum, räta ut och sänk ner axlarna något, lyft hakan. Således kommer din nacke att förlängas visuellt, men inte så mycket att den ser komisk och onaturlig ut..