Okcategoryrad

5 saker du gör som gör att även en kärleksfull man lämnar

Psykologen berättade hur man inte ska bete sig med den utvalda.

Nästan allt beror på en kvinna i ett förhållande. Harmoni i ett par vilar på våra ömtåliga axlar, och nästan varje handling av oss kan både förbättra den ömsesidiga attraktionen i ett par och separera för alltid. Hur man inte beter sig med en man och hur man blir en bra fru kommer att berätta för en familjepsykolog.

Olga Romaniv

1. Du involverar din mamma och andra tredje parter i ditt förhållande

Allt är alltid svårt med släktingar, den första regeln är att leva separat från dem och be dem om hjälp så lite som möjligt, annars är det nästan omöjligt att upprätthålla goda relationer. Din mamma och andra släktingar och till och med vänner, både din make och din – bara som gäst och utan att vara helt nedsänkt i ditt förhållande, särskilt i spända ögonblick. Objektivitet och återhållsamhet från deras sida är helt enkelt omöjligt, men partiskhet mot skurken som förolämpade dig kommer säkert att manifestera sig i en eller annan grad. Detta gäller särskilt för svärmor, som alltid förtjänar särskild uppmärksamhet, för hon är den viktigaste och samtidigt den farligaste personen i din miljö..

2. Du håller tyst om problem och missnöjehandla om

Önskan att stolt och på egen hand att gå igenom alla hinder är berömvärd. Varför lägga ditt känslomässiga bagage på dina betydande andra och andra människors axlar? Men även i detta måste du veta när du ska sluta, för när du ackumulerar negativt i dig själv blir du gradvis fientlig mot andra och tappar din attraktionskraft. Samhället fungerar på principen om ömsesidig hjälp och även om du inte vill belasta dina nära och kära med dina problem, åtminstone. du kan vända dig till en psykolog för vilken det är en professionell plikt att hjälpa dig.

Deltagare i konflikten kan inte alltid lösa problem i ett par eller familj på egen hand. I vissa fall räcker det bara med en nära väns kompetenta råd, i andra kommer det att vara nödvändigt att arbeta med en psykolog, men i alla fall är det inte alls skamligt och ganska klokt att involvera tredje part! Alla de mest uppskattade berättelserna om skilsmässa och våld i hemmet härstammar från denna fruktansvärda princip, som är försenad..

3. Du längtar efter ett tidigare förhållande.

Ditt ex dyker upp vid din dörr, knäfaller för din förlåtelse och ber dig ta tillbaka honom. Med tårar i ögonen accepterar du hans ursäkt, och du kramar … Sedan går du vackert in i solnedgången, håller i händerna, redo att leva lyckligt efter alla.

Fantasierna som kommer att tänka på oss i en sådan situation ligger ofta inte långt från plottarna med dumma romantiska komedier..

Om du ofta spelar upp ett scenario i ditt huvud där ditt förhållande förnyas vackert, släppte du tydligt inte ditt ex..

Det är lätt att fastna i fantasier om hur saker kunde ha blivit. Men fantasier är bara fantasier. När vi ofta går in i vackra och djärva fantasier, dömer vi oss till smärta och besvikelse från verkligheten. Dessutom känner varje man att dina tankar inte är med honom, underskatta inte känsligheten och intuitionen hos din unga man. Koncentrera dig om att föra ditt nuvarande förhållande till den punkt där du är helt lycklig..

4. Du svarar inte på hans uppmärksamhet

Dating, presenter och komplimanger – allt detta uppfanns av en anledning. Det här är trevliga sätt att interagera mellan älskare för alla parter, där du byter energi. Oavsett hur sofistikerad eller påtaglig du är, är det inte synd att skildra glädje och uttrycka tacksamhet för hans romantiska gester. Ett sten ansikte och noll känslor kommer inte att leda till gott, alla är nöjda med ett livligt och energiskt svar i sådana elementära saker.

5. Ovillighet att lösa problem i kön

Människor kommer ofta till mig för rådgivning för att lösa familjeproblem, och många av dem relaterar specifikt till sex. Människor i ett par är ofta inte nöjda med sitt intima liv, många klagar över kyla hos sin partner, inte någon form av inkompatibilitet eller andra stunder som inte passar dem i sängen, och ber mig om råd. Det mest intressanta är att sådana problem i de flesta fall inte alls diskuterades med en partner. Jag skulle vilja säga att sex naturligtvis är ett mycket känsligt ämne, men ingen specialist kan hjälpa dig att lösa sexuella problem om du inte diskuterar dem direkt med din partner. I inget fall ska du skämmas för detta, för ett harmoniskt sexliv är en mycket viktig del av ett starkt och hållbart förhållande. Det viktigaste är att inte förvänta sig omedelbara resultat och vara beredd på det faktum att din partner kanske inte förstår dig efter ett samtal. Eftersom våra sexuella vanor har bildats under lång tid är det inte alltid möjligt att ändra dem en eller två gånger, överväga detta.

Kom ihåg att nästan varje par förr eller senare har problem i sitt sexliv. Liksom alla andra sidor av relationer och familjeliv kräver sexuell kompatibilitet också arbete och justeringar, detta är helt normalt. Annars kommer avsked med varje natt närmare.