Okcategoryrad

Missfire i sängen: hur man reagerar på hans misslyckanden

Många människor tenderar att linda sig själva, och när det gäller den intima sfären börjar komplexen växa i en enorm hastighet. Därför likställs sexuellt misslyckande av män till ett problem av universell skala. Samtidigt kan en kvinna antingen en gång för alla befria honom från denna rädsla eller stärka hans komplex så mycket att även specialister inte klarar.

Varje man har misslyckats i denna fråga, minst en gång i sitt liv, men det händer. Vissa människor tar det lugnt, förstår att de är människor, inte robotar, och allt händer. Och andra är hysteriska och skriver av sig själva, faller i depression. En partner kan komplicera eller tvärtom minska problemet till ingenting. Så hur ska en kvinna reagera om mannen inte lyckades … Vi vände oss till en sexolog för råd.

Olga Knyazeva, sexolog

Försvagning av styrkan orsakas oftast av fysisk eller emotionell stress, alkohol har också en negativ effekt. I det här fallet är sexuell dysfunktion mycket möjlig. Om en kvinna samtidigt tilltalar en man eller skrattar åt honom, indikerar detta bara en sak – partnerns brist på intelligens.

Kvinnornas roll i förebyggandet av sexuella störningar är verkligen enorm. Även i fall av långvariga sexuella störningar hos en man borde en kvinna inte visa sig, än mindre uttrycka missnöje. När allt kommer omkring är människans mentala tillstånd i sådana fall redan ganska svårt och deprimerat. Påtal och påståenden fördjupar bara överträdelsen och skadar psyken. Hur en kvinna först reagerar på ett ”misslyckande” avgör ofta hur länge problemet kommer att förbli ett problem..

Hur man beter sig för kvinnor just nu när en man har en ”missfire”

– Först och främst, ta inte vad som hände på din egen bekostnad. Om din partner inte har erektion, är detta inte ett tecken på att du svalnat mot dig eller att du har tappat din sexöverklagande..

– Tänk inte på det här problemet. Fortsätt att smeka din partner eller berätta om din sexuella fantasi.

– Utöka kärleksförspelet eller ge honom en avkopplande massage.

– Erbjud dig att gå i duschen tillsammans. Vatten stimulerar blodcirkulationen, och mannen kommer snart att känna en styrka.

– Låt honom veta att han fortfarande är den mest underbara älskaren.

Vad man ska göra för att fortsätta i sängen honom allt ”fungerade”?

– Beröm din partner oftare, säg komplimanger och beundra varandra, erkänn din kärlek.

– Diskutera gärna dina sexuella fantasier med din partner. Säg vad du vill prova.

– Höj sex till konstnivån: experimentera, fantisera, söka, försöka.

Gör sex till ett spel, inte en plikt, för att uppnå sexuell tillfredsställelse. Få en orgasm genom onani och oralsex. Bevisa att en upprätt penis inte alltid behövs. Fondra varandra systematiskt utan ytterligare samlag. Visa initiativ, återställ erotiska föreningar, slö av förväntan, framkalla glödet av den förbjudna frukten.

Således är det ofta möjligt att övervinna sexuella dysfunktioner genom att öka nivån på sexuell läskunnighet, förstå de psykologiska egenskaperna hos en partner, på grund av önskan att ”ge”, som råder framför ”ta”. Men naturligtvis kan vissa fall av sexuell dysfunktion inte lösas utan en specialistläkare..