Okcategoryrad

Jag ägnar mig åt din karriär: hur man ställer in din man för framgång

Om rollen som en stor persons fru är den ultimata drömmen, måste du ägna hela ditt liv åt att bygga en mans karriär. Män blir ofta framgångsrika just tack vare en kvinnas ansträngningar som ihärdigt och dynamiskt dygnet runt, 7 dagar i veckan driver på detta.

Den moderna kvinnan är stark, intelligent och oberoende. Hon gör en karriär och skjuter ibland upp familjen under en lång tid och väljer en framgångsrik, fulländad person som sin man.

Men inte alla gillar den här rollen. Trots aktivt främjande av ett fritt liv, själviskhet och konsumism mot andra vill många unga kvinnor ha ett annat, ”traditionellt” liv. Från en ung ålder drömmer de om att gifta sig med en stark man som blir deras stöd, fjäderbädd och stenmur. De drömmer om att sitta hemma, barnpassa barn, göra hushållsarbete, träffa en omtänksam och framgångsrik tjänare på kvällarna..

Problemet är att sådana ”hybrider”, som bär allt in i huset, inte dricker, inte slår, inte förändras, inte finns i naturen, anser entreprenören, livsstils- och affärsexperten. Alina Reiselman. Du kan antingen utbilda honom (inte det faktum att det kommer att ordna sig), eller acceptera det som är, och bygga på denna lycka.

Äktenskap eller karriär: ska du välja?

Ack, det finns få bra äktenskap där ömsesidig förståelse och ömsesidigt stöd råder. Ofta är bara en person på allvar inblandad i en karriär, vanligtvis en man. Kvinnan får mindre levande roller på jobbet, föräldraskap och hushållssysslor. Samtidigt är förhållandet mellan makar långt ifrån harmoniskt.

Detta händer från oförmågan eller ovilligheten att lyssna på andras behov, bristande uppmärksamhet och stöd från din hälft.

Efter att ha fått negativa erfarenheter eller observerat en sådan situation utifrån (till exempel förhållandet mellan föräldrar, vänner) väljer många människor en karriär som ett medel för självbekräftelse och självförverkligande. Samtidigt ses äktenskapet som en sten som drar ner och inte tillåter att frigöra potential..

Äktenskapet är faktiskt inte ett hinder för professionell och personlig tillväxt. Tvärtom bidrar välbyggda relationer till karriärtillväxt, andlig och intellektuell anrikning. I en familj där båda makarna respekterar och värderar varandra, lyssnar på deras hälftenes behov och önskningar, alltid ger stöd till partnern, inte ger upp i ett kritiskt ögonblick, det finns en framgångsrik professionell tillväxt av båda.

Fruens kärlek och stöd, hennes gränslösa tro på sin mans talang och framgång skapar ett gynnsamt klimat för makeens kreativa och affärsutveckling. Samtidigt behöver varje kvinna en pålitlig axel och tacksamhet från sin man. Med andra ord bör man och hustru vara ett lag. I det här fallet ges allt relativt enkelt åt dem: arbete, dagliga arbetsuppgifter, uppfostra barn, lösa problem. I sådana familjer är frågan om valet mellan familj och arbete i allmänhet irrelevant..

Hur man uppnår harmoni i ett förhållande?

I praktiken använder man och hustru ofta ord och gärningar som leder till skandaler, förstör äktenskapet och påverkar karriären negativt. Enkla men kraftfulla metoder kan göra skillnad.

1. Hövlighet. Det är ingen mening att skrika på din make och kasta förbannelser, även om han är en ”åsna” och ”i grunden fel”. Oförskämdhet ger upphov till ömsesidig otrevlighet och aggression. Om han har fel och inte erkänner det, artigt, kärleksfullt, utan att påpeka sitt fel, rikta hans tankar i rätt riktning och tryck honom till rätt beslut. Och när han accepterar honom, var noga med att betona att han, ”som alltid, har rätt”.

2. Dialog. Om problemen inte åtgärdas kommer de att växa exponentiellt. Diskutera och lösa gemensamt eventuella svårigheter i rätt tid. Så du kommer att undvika skandaler och allvarliga konsekvenser..

3. Gör eftergifter. Att leva tillsammans innebär per definition ömsesidiga kompromisser. Detta skapar psykologisk komfort för båda..

4. Respekt. Respektera inte bara önskningar utan också varandras arbete. Varje människas arbete förtjänar respekt, oavsett om personen står vid kaminen hela dagen eller arbetar på kontoret. Tack din man för det hårda arbete som hjälper till att försörja familjen; fru – för beställning i huset och en utsökt middag. Var förstående om du måste arbeta övertid.

5. Hitta en balans. Arbetet ska inte påverka familjen negativt. Hitta alltid tid för fritidsaktiviteter tillsammans. Skicka kärleks-SMS till varandra under arbetstid, gör fina presenter.

6. Var spontan. Det är omedelbarhet, oväntade situationer, överraskningar som ibland kan lägga till krydda och föra makar närmare varandra. Detta är särskilt viktigt efter födelsen av barn, makarna ska ha tid för sig själva. Ibland har min man och jag en romantisk helg eller går på en rockkonsert – i allmänhet lägger vi till lite ondska och roligt i vårt uppmätta familjeliv.

7. Naturligtvis kan jag inte låta bli att nämna en hälsosam livsstil. En sund, full sömn och rätt näring bidrar till utmärkt hälsa och ökad libido. Men emotionell och fysisk närhet är nödvändiga förutsättningar för harmoni i ett par..