Okcategoryrad

15 tecken på att en man inte fuskar på dig

Hantera en expert.

Praktiserande psykolog, gestaltterapeut Anna Zhulidova kommenterade vilka av tecknen som verkligen talar om en mans lojalitet och vilka är vilseledande och inte bör lita på.

Du tjänar samma sak

En nyligen genomförd studie av amerikanska samhällsvetare och psykologer visade att par som tar hem lika lön är lojala mot varandra. Enligt amerikanska experter har en partner som tjänar mer fler chanser och frestelser att spendera pengar på någon annan. Dessutom känner partnerna sig inte missgynnade i en situation med monetär jämlikhet..

Expertutlåtande

Anna Zhulidova

Praktiserande psykolog, gestaltterapeut

Han är en utåtriktad

En extrovert är mindre benägna att påverkas av andra. Han visar alla känslor öppet och kan säga bestämt ”nej” till sig själv (eller någon annan).

Expertutlåtande

”Och samtidigt älskar den extroverta att kommunicera mer. På sidan också. Jag skulle inte satsa på extroverts lojalitet. ”.

Han är känslomässigt nöjd.

En man behöver beröm: han vill veta att han inte bara är älskad, utan litad och uppskattad. Studier visar att de flesta män fuskar på sina partners eftersom de söker emotionell snarare än sexuell tillfredsställelse..

Expertutlåtande

Han ger dig sällan dyra gåvor.

Som tjejerna erkänner tyder täta dyra gåvor på att killen skäms för något, och med detta försöker han sona för sin skuld..

Expertutlåtande

Han växte upp i en stor familj

En man som har syskon är van att ta hand om andra. Han är inte självisk i sina handlingar, vet hur man lyssnar på andras ord, är känslomässigt redo för tvister och konflikter (han har erfarenhet av att lösa dem). Dessutom, om den unga mans föräldrar fortfarande är lyckliga tillsammans, ökar parets chanser att bli modell..

Expertutlåtande

“Var uppmärksam på fuskhistorien i familjen. Hur är det med föräldrar och syskon. Anses det normalt i hans föräldersfamilj, något utan vilket det inte finns något gift liv, eller strider det mot familjens värderingar för dem?.

Går först till försoning

Han är redo att vara den första som erkänner ett misstag, erbjuder sig att hitta en kompromiss eller helt enkelt ber om förlåtelse – detta antyder att mannen är intresserad av framtiden för ditt förhållande. Förresten, likgiltighet betonas mer av det svalande intresset för dig. Trots allt, även om en älskad i det heta ögonblicket säger för mycket, men är redo att be om ursäkt senare, säger han att han helt klart inte bryr sig.

Expertutlåtande

Han är uppmärksam och intresserad av ditt arbete.

Även om det här är vanliga rutinfrågor, även om han förstår lite om det specifika i ditt arbete, förvirrar namnen på dina kollegor och känner inte chefen i sikte billigaste viagra på nätet. Han är verkligen intresserad av ditt liv utanför hemmet – naturligtvis utan fanatism!

Expertutlåtande

Tveka inte att prata i telefon framför dig

Den första larmsignalen är när en man går i pension till ett annat rum, till balkongen, till badrummet, för att svara på ett viktigt samtal. Det är här som misstro uppstår, vilket gör att särskilt tänkbara flickor granskar alla samtal och SMS från sin pojkvän.

Expertutlåtande

Trofast mot sina vanor

Han vaknar alltid samtidigt, är trogen mot sina kulinariska preferenser (närmare bestämt, han älskar allt du lagar mat), föredrar en viss parfym, lyssnar på sin favoritmusik …

Expertutlåtande

Pratar om din framtid tillsammans

Han har länge vet hur många barn du kommer att få, vad deras namn kommer att vara, hur och på vilken skola han kommer att rodna vid föräldralärarmöten. Han funderar drömt om hur han ska spela fotboll och fiska med sin son. Och efter ett par år måste du byta lägenhet; förresten, han vet redan var han ska köpa billigare tapeter … Han ser din gemensamma framtid, planerar ofta något i förväg, vare sig det är renovering, köp av möbler eller ett radiostyrt plan för sin son.

Expertutlåtande

Älskar när du bryr dig

Det irriterar honom inte, men rör även till viss del. Förresten, mycket ofta visar killar upp för sina vänner och kollegor och visar noggrant vikta behållare med lunch eller en rosa halsduk med hjärtan bundna med en andra hälft..

Expertutlåtande

Reagerar lugnt på dina kommentarer

Till dina kommentarer om de utspridda strumporna och smulorna i sängen svarar han med humor, eller med en flodhästs uthållighet och lugn fortsätter han att sprida och krossa. Ta dig tid att bli arg. Detta är ett annat argument för din pojkväns lojalitet. Han är van vid dina kommentarer, irriterar sig inte över bagateller och letar inte efter en anledning till gräl. Han är bara bra med dig!

Expertutlåtande

Han är inte svartsjuk

Livssituationer har mer än en gång visat att de mest ivriga och praktiskt patologiska svartsjuka människor själva visar sig vara vandrare till vänster. Som de säger, mäter de själva. Naturligtvis finns det inget förhållande utan svartsjuka, men allt borde vara med måtta. Det skulle aldrig ens inträffa en trogen man att kolla telefonen till sin älskade och ringa alla prenumeranter med manliga namn, beräkna restiden från hållplatsen till huset och förhöra med passion om den senaste dagen.

Expertutlåtande

Vaknar lugnt på morgonen

För en man som lever ett dubbelt liv är morgonen ett verkligt hjärnpussel. Han försöker frenetiskt komma ihåg vars lägenhet han är i: hans fru eller hans älskarinna. Hysteriska försök att sätta allt i ett enda pussel och snarast sätta på minnet ger skiftande ögon och en dummad look. Tyst gäspningar (om än fula), men en trogen make är mer värdefull än guld.

Expertutlåtande

Behandlar dina föräldrar väl

Det är inte nödvändigt för killen att ringa sin svärmors mamma, skynda sig att besöka henne eller ringa henne varje dag. Det räcker att din nära och kära behandlar familjen med stor respekt, han tar lugnt till föräldrarnas hem, han är redo att hjälpa till i vardagliga situationer eller livssituationer. Naturligtvis beror allt på ömsesidig förståelse, men om en man uppför sig medvetet aggressiv och obegränsad, även om det är bakom ögonen, är det värt att överväga om han letar efter en orsak till konflikt.

Expertutlåtande

Relaterade material

 • 23 datumfel han inte kommer att ringa tillbaka
 • Jag sa nej eftersom han inte gav ringen till Cartie
 • Anita Tsoi: ”Mannen är chefen i huset, och han har alltid rätt”
 • Tecken på en kvinna som snabbt blir uttråkad av en man
 • Hur man skapar ett vackert liv utan att lämna provinsen
 • kärlek
 • förräderi
 • psykologi
 • Man och kvinna
 • relationer psykologi

Kommentarer

 • om projektet
 • Kontakter
 • Reklam
 • Mediakit
 • Villkor
 • Villkor för att hålla tävlingar

”Onlinepublikation” Woman’sDay.ru (VumansDay.ru) ”Massmedieregistreringsbevis EL nr FS77-67790, utfärdat av Federal Service for Supervision of Communications, Information Technology and Mass Media (Roskomnadzor) 13 december 2016 16+.

Grundare: Limited Liability Company ”Hirst Shkulev Publishing”

Chefredaktör: Dudina Victoria Zhorzhevna

Upphovsrätt (c) Hirst Shkulev Publishing LLC, 2020.

All reproduktion av webbplatsmaterial utan förlagets tillstånd är förbjuden..

Kontaktinformation för myndigheter (inklusive för Roskomnadzor):