Okcategoryrad

6 tecken som ger en missnöjd kvinna

Ja, ja, män känner sådana saker en kilometer bort …

Ibland behövs inte ord: en kvinnas utseende och beteende förråder alla detaljer. Med vilka tecken kan andra avgöra att ditt personliga liv inte är i full gång?

Du kritiserar män

En frustrerad kvinna, som inte vill, slår ut. ”De är alla bra …”, ”Det finns ingen nytta från män …”. Från sådana dina samtal blir det besvärligt för andra – det är omedelbart uppenbart att du är olycklig i ditt personliga liv. Ja, dissonansen mellan det förväntade och det faktiska gör sällan någon optimist. Flickor förväntar sig aktivt fängelse från det starkare könet, ridderliga beteende, manifestation av egenskaper som ”riktiga män” visar i filmer och böcker. Verkliga män, å andra sidan, har ingen aning om dina illusioner och är inte alltid perfekta, men de kan verkligen inte lockas av ständigt klag. Om en kvinna är gift eller i ett permanent förhållande, kommer täta barbs riktade mot det manliga könet säkert att tolkas av andra otvetydigt: hennes partner uppfyller henne uppenbarligen inte!

Du överanvändar smink och avslöjar kläder

”För mycket smink och inte tillräckligt med kläder är alltid ett tecken på förtvivlan hos en kvinna”, noterade Oscar Wilde en gång passande. Om han var vår samtida skulle han förmodligen inte ha glömt att nämna sin överdrivna passion för ”skönhetsinjektioner” och plastikkirurgi. Popmusikstjärnor lägger ut foton i ”vagina klänningar” på Instagram för att få hela världen att prata om sig själva. Bestäm vad du behöver: skandalös berömmelse eller lycka i ditt personliga liv? Ren, åtsittande lågklädd klädsel kan mycket väl hjälpa dig att hitta en man. Men för en gångs skull.

Du har en ”hungrig blick”

Varje man som gryter i horisonten betraktas av en sådan ”jägare” som en potentiell utmanare för en älskares roll. Men killarna är inte så blinda att de inte inser att de skannas, utvärderas och fångas. Ibland verkar det som om du utstrålar sexuella vibbar och riktar all din charm till nästa ”byte”. Och de runt (och särskilt män) ser för uppenbara besvärliga försök från en ensam kvinna att bli av med sin ensamhet.

När man har att göra med kvinnor värdesätter män lätthet. I flirtstadiet är det inte vanligt att låta sökanden förstå att du snart fyller trettio, att det är hög tid att tänka på barn och trött på att gå ensam. Vad ska man göra? Försök att släppa situationen. Bara lev och njut av livet. Försök att bli världens bästa följeslagare och följeslagare för dig själv och lita annars på ödet.

Du förklarar förakt för kärleken

”Nej? Det är inte nödvändigt! ” – när det är en ”torka” på den personliga fronten kan du låtsas att du inte riktigt ville. Det finns saker i livet som är viktigare än kärlek och sex. Så att Gud förbjuder att ingen förstår hur ensam och melankolisk du är, du muntrar upp med all din kraft, pratar om glädjen i ett enda liv, om kvinnlig självförsörjning. Du föraktar högt såpoperor med kärleksvridningar, ironiskt om alla erotiska berättelser. I ett heterosexuellt företag, med allt ditt utseende och beteende, antyder du för andra att flörta med dig är värdelöst: du är inte intresserad. Positionen bekräftas av utseendet: du klär dig eftertryckligt bekväm och praktisk, till och med lite baggy. Den som inte gillar det, låt honom inte titta. Det visar sig vara ett slags ”man i ett fall.” Ser verkligen inte ut som en lycklig kvinna?

Du äter för mycket

Det handlar inte ens om sex som sådant – en kvinna drabbas hårdast av emotionell hunger. Och eftersom vi pratar om hunger, så får många de saknade hormonerna av lycka, skämma bort sig med godis och andra delikatesser. Sökandet efter tillgängliga nöjen (mat) för att ersätta de otillgängliga (kärlek) är ett klassiskt exempel på en otillfredsställd kvinnas beteende. Det behöver inte sägas att det är en ond cirkel att ta till sig stress och ensamhet? Extra pund gör sällan någon mer attraktiv.

Du är nervös och irriterad

Till vilken solen och en klar dag, och du har eviga gråmoln över huvudet. Allt rasar, det finns ingen tur runt. Dessutom ser du trött ut: din hud är grå, ditt hår är tråkigt och det finns cirklar under dina ögon. Läkare har till och med förberett resultaten av vetenskaplig forskning för att förklara orsaken till detta fenomen. Regelbunden samtycke, som kulminerar i en orgasm, ger kroppen en frekvent frisättning av endorfiner, ”glädjehormoner” i blodomloppet. Energi och hälsosam sömn på natten betyder anständiga blodnivåer av endorfiner, apati och sömnlöshet – en brist. Man kan inte minska rabatten på oxytocin, som kallas ”kärlekshormonet”, det frigörs också i vår kropp under samlag. Det ökar vårt motstånd mot stress och främjar snabb vävnadsregenerering. Ett annat hormon utan vilket en kvinna längtar och åldras snabbt är prolaktin. Vår fertilitet (fertilitet), regelbundna perioder, vårt fräscha utseende – allt beror på rätt nivå av prolaktin i kroppen.