Okcategoryrad

”Jag är inte vacker, men jag vet hur man lockar en man.”

Som praxis visar väljer de mest karismatiska och framgångsrika männen långt ifrån skönheter som sina livskamrater. viagra generika. Vad är hemligheten? Låt oss försöka lista ut det.

Irina, 36 år gammal:

”Jag är inte lång och inte lätt, jag vet inte de exakta siffrorna, för jag har aldrig varit intresserad av dem. Jag passar definitivt inte i moderna skönhetsstandarder, men jag vet hur man lockar en man..

För att vara ärlig lärde jag mig det nyligen. Hela mitt vuxna liv ansåg jag mig ful och ovärdig kärlek. Jag har varit ensam länge, jag har träffat förlorare och jag har aldrig varit populär bland män..

Men vid 32 verkade något hoppa i mitt huvud. Jag minns att jag stod framför spegeln i en timme och tänkte: ”Ira, varför älskar du dig inte så mycket? Det är du. Din kropp. Ditt ansikte. Det här är helt ditt. Förstår du? ” Hon stod och bokstavligen bad henne att behandla sig med vänlighet och kärlek.

Sedan började hon till och med gråta, det blev så stötande eftersom min kropp hade berövats kärlek och omsorg i 30 år..

Jag bestämde mig för att kompensera för förlorad tid. Dyra krämer, masker, massage, wraps, Pilates – så här försökte jag be om förlåtelse från mig själv för att jag försummat mig själv så länge. Efter ett par månader insåg jag att jag var väldigt nöjd med mig själv och tyckte om speglingen. Känslor överväldigade mig bara, jag ville dela min glädje med hela världen.

Och män … Män känner denna kvinnliga stat och flockar som bin till älskling. Alla mina vänner blir förvånade när de ser mig i sällskap med en annan stilig man, men jag förstår inte vad som är så förvånande, för jag förtjänar det bästa. Jag förstod det inte förr. ”.

Efter att ha beräknat berättelsen om vår läsare bestämde vi oss för att definitivt dela den med dig. När allt kommer omkring är det i riktiga berättelser som människor oftast drar motivation att förändra sina liv till det bättre..

Vi bestämde oss också för att ta reda på yttrandet från vår expert om detta ämne..

Victoria Bastrykina

Psykolog-sexolog, tränare för familjen Secrets och sexutbildningscentret. Coaching erfarenhet över 5 år. Utvecklar och genomför upphovsrättspsykologiska program.

Det första intrycket av kvinnans bild är visuellt – utvärderar hennes ansiktsdrag, hårfärg och figur, han bestämmer sig för att fortsätta bekanta. Av detta följer att en vacker bild är viktig i det första steget. Lyckligtvis skiljer män inte mellan begreppen ”vackert” och ”välvårdat”. Det är en välvårdad tjej som alltid borde vara. Men vad mer kan locka en mans uppmärksamhet?

Män kan svara på kvinnliga feromoner

Ja det är sant. Du kan stödja din feromongrupp med hjälp av speciella koncentrat eller doftande parfymer. Dessutom släpps feromoner mer aktivt under fysisk ansträngning eller träning av intima muskler. Enligt forskare är det näsan som är ansvarig för kärlek och lust ”vid första anblicken”, eller snarare, från första lukten. Om du är intresserad av en man börjar du oroa dig och avger en ännu tydligare lukt. Och om dina feromoner har hittat varandra kan våldsam sex inte undvikas. Så de flesta män njuter av dofterna av vanilj och sandelträ, och doften av citrontoner och upphetsar dem. De mest sexuella och erotiska är bärnsten, mysk, civet, patchouli, ros, jordgubbe, hallon, äpple och cederträ..

En man lockas av ”markörer” som slår hans instinkter

Neuromarketologer genomförde en studie och fann att en kvinna som betonar hennes kvinnlighet i utseende ökar hennes attraktivitet i en mans ögon. Vad kunde det vara? Till exempel långt hår, stora ögon och fylliga läppar (accentuering med smink), uttalad midja och höfter, klackar, ryggbåge. Kläder som betonar könsskillnad hjälper också till att fånga en mans uppmärksamhet på en instinktiv nivå..

Män är barn och de älskar att leka

En lekfull kvinna kan kombinera olika roller. Det är alltid intressant med henne. Du kan kommunicera mycket med henne, leva länge och samtidigt inte bli uttråkad och inte titta på andra. Hon kan vara en sofistikerad dam med ett genomträngande utseende och en ”flicka från nästa gård.” Det flirter inte bara. Detta är en blandning av mångsidighet och lätthet. En kvinna som snabbt och enkelt växlar mellan roller, vet hur man är annorlunda, lockar alltid massor av fans.

En man kan bli kär i det tillstånd som han upplever bredvid en viss kvinna

Kom ihåg denna regel och följ den alltid. Män väljer tjejer, bredvid vilka de känner sig som vinnare, mästare. Kvinnor fungerar som motiv, bredvid vem du vill växa. Med en sådan tjej vill en man fortsätta kommunicera, för hennes energi är ovärderlig för honom. Det är lätt att kommunicera med henne, med henne är han ansvarig. ”Mannen är huvudet och kvinnan är nacken”: han fattar beslut, hon riktar.

En man lockas av kvinnlig sexuell energi

Vi vet levande exempel på hur tjejer med inte det mest framträdande utseendet blev sexsymboler och standarder för sin tid. Det handlar om hur de kände och presenterade sig. Deras energi var häpnadsväckande för de flesta män. Du kan utveckla sexualitet och självförtroende, till exempel genom dans. Det har länge varit känt att en av mäns levande fantasier är erotisk dans. Här handlar det inte om exponering, utan om en intern komponent. Detta kan inkludera vilken dans som helst som är fylld med lämplig energi och tillstånd och väcker sexuella känslor. Danslektioner ger en möjlighet att bli mer självsäker, avslöja din kvinnlighet och sexualitet, förbättra plasticitet och flexibilitet. Dessutom väcker en tjej som gör remsplast eller twerking a priori manligt intresse.

Sammanfattningsvis kan vi säga att det viktigaste är att inte glömma att män lockas av kvinnor som älskar sig själva, njuter av livet och sänder detta tillstånd till världen..