Okcategoryrad

Du är redo? Hur man organiserar en månadslång maraton

Om du och din partner inte är rädda för svårigheter och är redo för experiment vars resultat blir ett starkt och förtroendefullt förhållande, kommer du definitivt att gilla detta maraton. Bara, kom ihåg, missa inte!

Nyligen har så många olika maraton startat på Internet att nu är frågan ”Är du svag?” Verkar inte överraska någon. Det finns dock inget lättare och bättre att bli kär i din partner igen än att ordna en slags sexmånad. Men inte bara så, utan enligt reglerna!

Första dagen: gå i duschen tillsammans, ge varandra en avkopplande massage och gå gradvis vidare till aktiva handlingar. Det är bara bättre att aktiviteten inte fångar dig i sängen – där såg du redan allt.

Andra dagen: prata med varandra och ta reda på om ni har velat prova något nytt länge, men var generade att föreslå. Nu är det dags.

Dag tre: försök att njuta av passion på morgonen och kvällen. Du kan också vid lunchtid om styrkan förblir.

Dag fyra: gå i duschen igen. Men den här gången, inte bara för att gnugga varandras rygg.

Dag fem: prova tantrisk sex. Det slappnar av och upphetsar samtidigt..

Dag sex: ”Låt oss göra det snabbt” – detta är mottot för denna dag.

Dag sju: sex i bilen? Varför inte! Och du kommer att se att kylan inte alls är ett hinder.

Dag åtta: flörta med varandra. Överallt och mycket. Du måste börja direkt på morgonen. Och belöningen för alla ansträngningar blir en oförglömlig natt.

Dag nio: kyssar, kyssar och mer kyssar. Och missa inte någon del av kroppen.

Dag tio: ge din partner riktigt nöje. På vilket sätt? Naturligtvis med dina smekningar.

Dag elva: hitta en ny plats att ha sex. Har du provat det på köksbordet? Varför inte. Gillar du tanken på att anpassa en tvättmaskin? Du kan också. Det viktigaste är att ni båda känner er bekväma. Och det är naturligtvis trevligt.

Dag tolv: kan vi berätta förmögenheter från boken? Vi tar ut Kamasutra, väljer en sida slumpmässigt – och fortsätter. Vi tror att du förstår vad som behöver göras.

Dag tretton: läsa erotisk litteratur tillsammans eller titta på vuxna filmer. Visa sedan att du också kan göra det.

Dag fjorton: besök en sexbutik tillsammans, och vem vet, vad händer om du hittar något väldigt intressant där.

Dag femton: prova sex-gadgeten du köpte dagen innan. Och vi behöver inte berätta för oss att du lämnade butiken tomhänt..

Dag sexton: utför en erotisk dans för din valda. Gör som du kan, ingen kommer att se dig utom din partner.

Dag sjutton: Ha en uppenbarelsekväll och diskutera vilken rollspel du vill spela. Vi är säkra på att det kommer att bli något mer originellt än en sjuksköterska och en patient.

Dag arton: förkroppsligar en av din partners mest intima erotiska fantasier. Bara till en början, diskutera alla detaljer för att inte möta överraskningar.

Dag nitton: gå till middag på en restaurang, men ditt fokus borde inte vara på mat utan på din partner. Eller snarare, på det faktum att, omärkbart för andra, rör vid hans fötter, räcker ut hans orubbliga hår eller vid ett misstag rör honom med händerna. Försiktigt och snyggt.

Dag tjugonde: ägna en dag åt SMS-flört. Ju mer pikanta meddelandena är, desto bättre. Och i slutet av dagen, gör med din utvalda allt du lovat honom..

Dag tjugo: mörkret är en ungdomsvän, men inte idag. Dela upp gardinerna, sätt på ljuset så att han kan se hela er. Och låt honom njuta av processen.

Dag tjugotvå: spela lite sexspel. Det kan vara en erotisk twister, ben, på vilka kanter vissa poser ritas, eller andra. Allt som din fantasi räcker för.

Dag tjugo tre: gå på bio för den sista showen och känna dig ung och kär igen. Var annars kan du kyssa så passionerat än i biografens bakre rader?

Dag tjugofyra: prova långsam sex med långt förspel. Allt ska vara med känsla, med känsla, med arrangemang.

Dag tjugofem: är han alltid ansvarig för sängen och berättar vad du ska göra? Spela huvuden eller svansar, vänd ett mynt och bestäm vem som ska styra idag.

Dag tjugo sex: rollspel. Gå bara på ett ansvarsfullt och kreativt sätt.

Dag tjugosju: ta mat med dig till sängs. Men bara den som är fylld med riktiga afrodisiakum och hjälper till att öka upphetsningen..

Dag tjugoåttonde: ordna en erotisk fotosession. Känn dig själv i rollen som modell och i rollen som fotograf, men var först med på att ingen annan än du kommer att se dessa bilder.

Dag tjugo nio: prova ögonbindel sex. Tro att detta är en ny, ojämförlig känsla.

Dag trettio: Diskutera allt du har provat den här månaden och välj den du gillar mest. Upprepa det för att så att säga konsolidera resultatet..